Jula släpper ny digital plattform, e-handel och webb

In E-handel, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Afry berättar att de är klara med den nya digitala plattformen för Jula. En ny grund för Julas all digital kommunikation med en första lansering av ny hemsida och e-handel på jula.se. Julas nya digitala plattform ska tidigare ha smyglanserats i Finland och Österrike, men finns sedan i slutet av maj även öppen i Sverige.

0 mdr
omsätter koncernen idag
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Julas nya datalager bygger på den senaste tekniken och har tagits fram av mycket erfarna utvecklare .. Vårt digitala plattformsprojekt hamnade i en återvändsgränd, vi behövde en omstart .. Med full uppmärksamhet från vår partner kunde vi påbörja arbetet igen på rekordtid.”

Säger Rasmus Hollin, IT-utvecklingschef på Jula. Afry kom in då de tidigare hjälpt Jula att utveckla ett operativt datalager med en 360-gradersvy av relevant data som produkter, priser, lagerinformation och köphistorik/kunddata.

Jula har sedan tidigare satsat på både Sitecore CMS, Bambuser liveshopping, en Microsoft Sharepoint, Novacura Flow och en M3 ERP som alla nu ska ha kopplats ihop. Runt 2017 köptes även en Optimizely/Episerver Commerce / Episerver DXC in av Knowit.

Jula erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden, ofta till mer konkurrensmässiga priser.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tietoevry Tech Services introducerar AI till Systembolaget.se vinupplevelse