Julas Black Friday taktik inkluderar ny Bambuser liveshopping

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Optimizely CMS användaren Jula med jula.se har kört igång en egen liveshopping lagom till black friday och jul. Det är en Bambuser-produktion modell standard med ett arkiv med gamla sändningar samt lista över kommande. 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
Utvalda produkter presenteras med möjlighet att handla direkt i sändningen. Liveshopping ska vara en test för att hitta nya sätt att skapa försäljning, utveckla ”Julas phytigala kundresa” och skapa ett ökat engagemang hos nya samt befintliga kunder. Medverkar gör varuhusmedarbetare Fredrik Almqvist och Noel Andersson, från varuhuset i Partille.

”– Vi gillar båda att stå framför kameran. Vi känner varann så bra och det skapar en trygghet. […] Filmerna ska ju genomsyras av Julaandan och vara folkliga och ärliga. Där passar Noel och jag bra in.”

Jula har jobbat med Consid samt EPAM historiskt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ledningsförändringar talar för sammanslagning av Telenor och Tre