Jula handlar upp ny ”SpoI” Sitevision kommunikationskanal och intranät av Consid

In Intranät, Nyheter, Sitecore XP, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jula Holding-koncernen väljer ta nästa steg i sin digitala transformation med att bygga en ny gemensam intranätplattform. Lösningen blev ett koncerngemensamt intranät för Jula AB, Jula Hotell Konferens AB, Hööks och Wästgöta Finans - där varje företag får "egna intranät” i intranätet med både unik och koncerngemensam information. Projektet ska kombinera MS365-användare från flera tenants med externa kataloger samt mobilanpassa intranätet för butiks- och lagerpersonal. Familjeföretaget Jula, Jula Holdingkoncernen har expanderat starkt i år. Nu finns 110...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon