K-Rauta överger flera proprietära plattformar, bygger Contentful headless e-handel med React front

In Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter en tid som CMS- och e-handelsanvändare av en tidigare Sharepoint-version har finska, och Sverigeaktiva byggvaruhuset K-rauta valt att satsa på en egen Contentful headless CMS för 2020. Den ska vara framtagen med huvudleveransansvar hos finska och svenska Futurice. En byrå som sedan flera år tillbaka dragit nytta av sin kunskap på headlessplattformen de byggt upp hos bl a Carglass sedan 2016. K-rauta har hela 21 varuhus i Sverige och driver även verksamhet i Finland, Estland,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon