Knowit Experience vinner nytt uppdrag för juridikbyrån, iscensätter ytterligare ledningsförändringar

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu släpps livspusslet.se som är en en digital plattform med samlad inspiration, kunskap och tjänster som svenska medborgare kan ha nytta av. Inom juridik, ekonomi eller någon av de situationer som de flesta ställs inför förr eller senare under livet. Knowit har varit med under resans gång och har bidragit med såväl affärsutveckling och strategi som UX och utveckling.

Kunden är Familjens Jurist som är en juridisk byrå inom familjerätt, grundat i Göteborg 2002. Företaget har ca. 170 medarbetare idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar

Samtidigt sker även de väntade förändringarna på idag helt bortputsade och helägda varumärket Creuna. Varken lokal, varumärke ellerDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon