Kris på SvenskaFans.com – Hatade re-designen kan bli slutet

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Underskatta aldrig era contributers och framförallt inte ert community! Inte bara MKSE.com toksågade buggiga, reklamtunga (flera heltäckande overlay utan tydlig nedstängningsknapp!) och mycket märkligt designade nya, SvenskaFans.com. Användarna fullkomligt hatade vad de såg. Så pass mycket att de gick ut i strejk direkt. Manchester United, Chelsea, Inter, Roma och ett tjugotal till klubbredaktioner på SvenskaFans har enats i total tystnad, Silenzio stampa. Inga små redaktioner. Läsarna kring dessa storklubbar torde stå för en mycket betydande del... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Kris på SvenskaFans.com – Hatade re-designen kan bli slutet | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Martin,
    Vi gjorde en del stora misstag som vi öppet erkänt och bett om ursäkt om. Efter det har vi haft en väldigt bra dialog med alla redaktioner och skribenter och antal strejkande är nu nere på ett par och vi hoppas och tror på noll snart. Så det går att göra om och göra rätt, även om det blev fel vid lanseringen.

    Besöksmässigt har vi inte tappat några besökare ännu, snarare tvärtom pga uppmärksamheten, men det är upp till oss nu att bevisa att en ändring vi gjort fungerar på sikt.

    mvh
    Anders Nettelbladt, vd SvenskaFans.com

Leave a Comment