Landshypotek Bank undviker egenbyggda system, köper in SAP HANA banklösning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Landshypotek påstår sig vara den första banken i Sverige som infört SAP HANA som banksystem och ny databasplattform. Landshypotek Bank hoppas därmed kunna bli bättre på att förstå och följa sina kunder. Detta genom utökad analys och visualisering via den nya plattformen. Den nya SAP HANA installationen ska även göra det möjligt att i realtid skapa individanpassade kunderbjudanden samt bättre bedöma saker inom den kritiska in- och utlåningsverksamheten. "– Med vår nya lösning kan vi möta morgondagens krav och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.