Ledande hamnbolag spetsar erbjudande och informationsstruktur, WCAG 2.1 anpassar

In Nyheter, Tillgänglighet, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En av norra Europas ledande hamnar, Helsingborgs Hamn, ville både spetsa till sitt erbjudande samt på samma gång lyfta externwebbens informationsstruktur på flera olika sätt. Tillsammans med Consid arbetade Helsingborgs Hamn fram en ny webb och digitalstrategi som numera inte bara lever upp till tillgänglighetskraven för WCAG 2.1 utan också i design förmedlar känslan av ”Sveriges största hamn”. Allt på WordPress CMS. Helsingborgs Hamn är en kommunal verksamhet och initiativet till att göra om externwebben kom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon