Episerver Commerce-grundarens nya produkt när Proffsmagasinet går live på headless e-handel

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Proffsmagasinet kallar sig Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. De har över  60 000 produkter i sortimentet som nyligen flyttat över till en .NET-baserad Virto Commerce headless e-handel. Med tillhörande Nosto personalisering och Prismic headlessstöd som CMS. Virto Commerce grundades av Alexander Siniouguine som tidigare var CPO och tog fram Mediachase från kontoret i Los Angeles. Det i sin tur är produkten som agerade grundplatta i Episerver Commerce när e-handelsplattformen,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon