Lilla Fishbone bakom hundra SharePoint MOSS 2007 project

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fishbone Systems är nöjda med att representera inte färre än 100 Sharepoint MOSS 2007 projekt. De måste de vara ledande i landet med. Och uppdragen fortsätter komma in. Den sedvanliga diskretionen gör att det enbart smusslas om: Kemikoncernssystem för att effektivisera verksamhet genom tydligare ledning och styrning Intranät åt Postorder och e-handelsföretag En kommun i Mälardalen satsar på nytt intranät i Sharepoint. Fler Sharepoint MOSS 2007 projekt alltså. Imponerande för ett så litet företag. De är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.