Lofsdalen fjällanläggningar live på SiteServer CMS

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Internetmedia från Östersund och Sundsvall är nöjda med att sålt ännu en lokal licens av egenutvecklade SiteServer (tidigare iCMS). Det är populära skidorten Lofsdalen som fått ett nytt SiteServer CMS och ny design producerad av CMS-tillverkaren. I webbprojektet integrerades även ett bokningssystem. Det finns grafiska typsnitt, Snörapporten-koppling, bilduppladdning för personlig Lofsdalenvykort och webbkameror som besökarna själva får kontrollera. Men länktexter inbrända i bilderna och Google Translate för de tre språkvarianterna (förutom finska, som ligger på helt annan plats...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.