Länna Sport e-handel satsar på uppstickaren E37

In Check out/Kassasystem, E37 E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

E37 e-handel har vunnit Länna Sport e-handelsuppdrag. Lanseringen, som även försetts med en tillverkarlogga med länk, föregicks dock av vissa marknadsmässiga problem. När den nu är uppe är det en väldesignad och tydlig lansering med bra tooltips, tydliga och säljande ikoner och det mesta man i övrigt kan kräva av en ’11/’12 webbshop för ett lokalt sportföretag.

Betygsättning, OK SEO-URL:er och utförliga storleksguider finns även.

E37 är en .NET / SQL Server 2008 lösning från Stockholm, skapad 2009.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

E37 har även byggt handel åt Stuk, FirstAid, Pompomparlour, Skhoop, Woolrich, Awesome rags och Lampan. Men de mer namnkunniga referenserna, som tar dem närmare t ex teknikkollegorna Wipcore, EPiServer Commerce, Microsoft Commerce och Enfernos nivå, kommer alltså nu.

http://www.e37.se/images/1.67.1111080956/314pxlannasport.jpg

Kommentarer

  1. Bara en liten kommentar i förbifarten, tror du skrivit om det tidigare. Microsoft släpper sin satsning på e-handel och produkten kommer framöver att ägas och vidareutvecklas av Ascentium som byggt lösningen åt Microsoft sedan tidigare. 

    http://blogs.technet.com/b/microsoftnyheter/archive/2011/11/18/microsoft-246-verl-229-ter-commerce-server-till-ascentium.aspx 

    Jag tror att det är värt att lägga till Magento på konkurrentlistan i den klassen, som alltså är plattformar som på flera sätt befinner sig strax under bland annat Hybris, IBM, Intershop och Oracle (ATG).

    Här har E37 gjort ett bra jobb tycker jag!

  2. Tack Mattias, med ”teknikkollegorna” syftade jag på Sverigerepresenterade .NET produkter för mellanstora- och stora kunder.

Leave a Comment