Länna Sport e-handel satsar på uppstickaren E37

In Check out/Kassasystem, E37 E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

E37 e-handel har vunnit Länna Sport e-handelsuppdrag. Lanseringen, som även försetts med en tillverkarlogga med länk, föregicks dock av vissa marknadsmässiga problem. När den nu är uppe är det en väldesignad och tydlig lansering med bra tooltips, tydliga och säljande ikoner och det mesta man i övrigt kan kräva av en '11/'12 webbshop för ett lokalt sportföretag. Betygsättning, OK SEO-URL:er och utförliga storleksguider finns även. E37 är en .NET / SQL Server 2008 lösning från Stockholm,... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bara en liten kommentar i förbifarten, tror du skrivit om det tidigare. Microsoft släpper sin satsning på e-handel och produkten kommer framöver att ägas och vidareutvecklas av Ascentium som byggt lösningen åt Microsoft sedan tidigare. 

    http://blogs.technet.com/b/microsoftnyheter/archive/2011/11/18/microsoft-246-verl-229-ter-commerce-server-till-ascentium.aspx 

    Jag tror att det är värt att lägga till Magento på konkurrentlistan i den klassen, som alltså är plattformar som på flera sätt befinner sig strax under bland annat Hybris, IBM, Intershop och Oracle (ATG).

    Här har E37 gjort ett bra jobb tycker jag!

  2. Tack Mattias, med ”teknikkollegorna” syftade jag på Sverigerepresenterade .NET produkter för mellanstora- och stora kunder.

Leave a Comment