Lyssna till EPiServer, Escenic, Polopoly, Drupal, Sharepoint och Sitevision på samma seminarium!

In Drupal, Escenic, Featured, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS, Polopoly Atex, SharePoint MOSS 2007, SiteVision, Sociala media / web2.0, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Den 16:e april 2009 är jag, Martin Edenström från Cybercom ordförande på årets Cornerstone Developer Summit - Content Management på Sheraton Hotell i Stockholm. Det jag främst tycker är kul med det kommande eventet är att vi lyckats samla de mest framgångsrika aktörerna i Sverige inom CMS/WCM under ett och samma tak. För första gången! Under den späckade torsdagen kommer åhörarna få ta del av nulägesanalys, syn på det kommande året, produktnyheter inom community och media...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Spännande! Spelas sessionen in så att man kan se den i efterhand?

  2. Spännande! Spelas sessionen in så att man kan se den i efterhand?

  3. @Christoffer: Efter att snackat agenda med talarna tror jag det blir en höjdare att även vara med fysiskt på! Men Qik/Bambusande kan aldrig uteslutas numera (riktigt dyra seminarier om några år kanske måste inledas med samma filmer som föregår biofilm numera, som hotar om fängelse/böter om inspelningsenheter upptäcks) :)

  4. @Christoffer: Efter att snackat agenda med talarna tror jag det blir en höjdare att även vara med fysiskt på! Men Qik/Bambusande kan aldrig uteslutas numera (riktigt dyra seminarier om några år kanske måste inledas med samma filmer som föregår biofilm numera, som hotar om fängelse/böter om inspelningsenheter upptäcks) :)

  5. Författare

    @Christoffer: Efter att snackat agenda med talarna tror jag det blir en höjdare att även vara med fysiskt på! Men Qik/Bambusande kan aldrig uteslutas numera (riktigt dyra seminarier om några år kanske måste inledas med samma filmer som föregår biofilm numera, som hotar om fängelse/böter om inspelningsenheter upptäcks) :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.