Lyssna till EPiServer, Escenic, Polopoly, Drupal, Sharepoint och Sitevision på samma seminarium!

In Drupal, Escenic, Featured, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS, Polopoly Atex, SharePoint MOSS 2007, Sitevision, Sociala media / web2.0, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Den 16:e april 2009 är jag, Martin Edenström från Cybercom ordförande på årets Cornerstone Developer SummitContent Management på Sheraton Hotell i Stockholm.

Det jag främst tycker är kul med det kommande eventet är att vi lyckats samla de mest framgångsrika aktörerna i Sverige inom CMS/WCM under ett och samma tak. För första gången!

Under den späckade torsdagen kommer åhörarna få ta del av nulägesanalys, syn på det kommande året, produktnyheter inom community och media samt mängder med insidertips samt cases från produktföretagen. Talare från respektive CMS aktör är inga mindre än:

  • drupal logoDrupal – Thomas Barregren, Founder Nodeone (leading Swedish Drupal implementation partner)
  • Samt identifikation, riktning och analysexperterna på Enecto, Henrik Engstam, Chief Operating Officer Enecto.

Se Cornerstones kampanjsajt för mer information om anmälan och agenda. Priset för CMS dagen, samt dag ett där Scott Bellware samt talare från Microsoft deltar, är 7990:- SEK.


Kommentarer

  1. Spännande! Spelas sessionen in så att man kan se den i efterhand?

  2. Spännande! Spelas sessionen in så att man kan se den i efterhand?

  3. @Christoffer: Efter att snackat agenda med talarna tror jag det blir en höjdare att även vara med fysiskt på! Men Qik/Bambusande kan aldrig uteslutas numera (riktigt dyra seminarier om några år kanske måste inledas med samma filmer som föregår biofilm numera, som hotar om fängelse/böter om inspelningsenheter upptäcks) :)

  4. @Christoffer: Efter att snackat agenda med talarna tror jag det blir en höjdare att även vara med fysiskt på! Men Qik/Bambusande kan aldrig uteslutas numera (riktigt dyra seminarier om några år kanske måste inledas med samma filmer som föregår biofilm numera, som hotar om fängelse/böter om inspelningsenheter upptäcks) :)

  5. Författare

    @Christoffer: Efter att snackat agenda med talarna tror jag det blir en höjdare att även vara med fysiskt på! Men Qik/Bambusande kan aldrig uteslutas numera (riktigt dyra seminarier om några år kanske måste inledas med samma filmer som föregår biofilm numera, som hotar om fängelse/böter om inspelningsenheter upptäcks) :)

Leave a Comment