Marknadsförare redo att runda IT-avdelningen, menar Hubspot. Släpper Hubspot CMS idag

In CRM Customer Relationship Management, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HubSpot med svenska VP International Marketing Susanne Rönnqvist Ahmadi berättar för MKSE.com att de idag släpper nya Hubspot CMS Hub. Den globala Marketing Automation och CRM-aktören tror att marknaden är redo för ett "low code" alternativ för att skapa innehåll. Den nya produkten ska ge marknadsförare tillgång till kraftfulla verktyg som utgår från dynamisk innehållsanpassning samt lead generation. Det ska även finnas hundratals färdiga integrationer mot andra verktyg, som Hubspot fungerat sedan tidigare. Målet är att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon