Mediaproviders Polopoly-projekt fortfarande inte klart

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det här går segt. Mediaprovider håller på att porta över Mobil.se, Mobilforum.se, Kamerabild.se, Fotoguiden.se, Prylportalen.se, DVDforum.nu, Gear-online.dk, Crn.dk och Zoom-online.dk till samma plattform som en av storkonkurrenterna, Polopoly CMS. Men projektet, som efter årsskiftet pågått i 2 år, slutförs aldrig. Produktbolaget Polopoly har hunnit byta ägare, licensmodell och släppa både en och två versioner av CMS-produkten samtidigt som Mediaprovider försökt flytta över innehåll. Arbetet ska ha främst vara försenat av att ansvariga utvecklare tvingats gå. Besparingsskäl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.