Mer GCP cloud, mindre oberoende för Commercetools headless framöver

In Cloud / Förvaltning, Commercetools, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En upphöjd placering och marknadsföring i Google Cloud Marketplace står på spel när tyska Composable Commerce och headless commerce ledaren commercetools väljer att tightare alliera sig med Google. Det är ett taktiskt val som många större aktörer brukar göra när de nått en viss platå. Men det är inget definitivt beslut för framtiden. Commercetools vill rida på Googles våg och säljansträngningar, men tackar säkert samtidigt inte nej till andra möjligheter i bakgrunden. De har inte förändrat sin bas som “cloud vendor agnostic” för alla större Public Clouds.

Dirk Hoerig

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.