Alla i säng med alla. Så fungerar Salesforces nya Sitecore och Google samarbeten

In Google Voice etc, Nyheter, Salesforce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce årliga event Dreamforce pågår och eftersom vi lever i "best-of-breed" tider när alla älskar sina partners, men samtidigt konkurrerar med egna Professional Services tjänster - samt hatar andra molnaktörer, men samtidigt är beroende av dem för att vinna affärer - och inte minst är bittra fiender med andra mjukvarubjässar inom vissa vertikaler, men bästa vänner inom andra - så var det så klart dags för Salesforce att visa upp några nya allianser. De första dagarna på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon