Migrationsverket introducerar nytt tänk och arbetssätt för 6000 medarbetare

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Migrationsverket har gått live på en ny SiteVision för sitt intranät. Migrationsverkets gamla intranät hade byggts ut under ett antal år, nytt innehåll hade tillkommit i snabb takt och det var dags för en förändring. Inte bara tekniskt, kunden ville även effektivisera kommunikationen och arbetssättet internt menar nya partnern Soleil. I våras kunde Migrationsverket lansera det nya intranätet för sina 6 000 medarbetare. ” - Vi har ett helt nytt tänk kring hur vi exponerar våra nyheter och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon