XLENT går mot CRM och CX, förvärvar Cybernetics

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I ett drag mot mer CRM och CX arbete har IT-konsulten XLENT nyligen förvärvat Stockholmskollegan Cybernetics. Sedan starten 1975 har Cybernetics samlat på sig expertkunskap inom främst CRM-system med den tydliga visionen är att göra vardagen enklare för sina kunder. Cybernetics jobbar helst med Quest Software och Ivanti. “ - Vi är mycket glada över detta tillskott till XLENT-familjen. Cybernetics är ett riktigt fint bolag som har en stark kunskap och stor potential inom området CRM...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon