Möbelföretaget byter plattform efter nio år, satsar på Litium med PIM

In litium, E-handel, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Göteborgsföretaget Tibergs Möbler har just handlat upp en Litium SaaS e-handel för att skapa en enklare hantering av ett komplext produktutbud samt för att få en flexiblare och snabbare e-handel. Det inför att Tibergs Möbler går upp på ett decennium med e-handel. Men den tidigare e-handelslösningen hade man växt ur. "– Vi arbetar med ganska komplicerade produkter i jämförelse med många andra webbutiker – det är många olika val som ska kunna göras, olika varianter och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon