Mustaschkampens bygger nytt med designdetalj-fokus samt Webflow

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Webflow by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

B3 Rebel and Bird står bakom Mustaschkampens nya sajt som ska vara helt byggd i Webflow. Sajten har som mål att ska hjälpa organisationen att öka donationerna till kampen mot prostatacancer. Webflow ska valts ut för att sajten inte var beroende av andra integrationer samt ger ett enkelt CMS för redaktörerna. Det ska lagts en hel del jobb på att få till olika designdetaljer som utsmyckar Mustaschkampens nya webbplats. Som en klassisk script-muspekar-följ i form av en mustach.

”– Vi är oerhört nöjda med Mustaschkampens nya kampanjsida. Den snygga designen i kombination med smarta finesser och funktioner är genial. Samarbetet med Rebel and Bird fungerar superbt. När kampanjen nu drar igång är vi redo att öka allmänhetens engagemang och förhoppningsvis samla in ett rekordbelopp till Prostatacancerfonden.”

Säger Maria Ahlvik, kommunikatör för Mustaschkampen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Novare Pay handlar upp ny byrå och Webflow webb

B3 Rebel and Bird har blivit lite av en organisationsspecialist, de vann tidigare i år även Suicide Zero och har erfarenhet av flera andra välgörenhetsaktörer.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss