Mustaschkampens bygger nytt med designdetalj-fokus samt Webflow

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

B3 Rebel and Bird står bakom Mustaschkampens nya sajt som ska vara helt byggd i Webflow. Sajten har som mål att ska hjälpa organisationen att öka donationerna till kampen mot prostatacancer. Webflow ska valts ut för att sajten inte var beroende av andra integrationer samt ger ett enkelt CMS för redaktörerna. Det ska lagts en hel del jobb på att få till olika designdetaljer som utsmyckar Mustaschkampens nya webbplats. Som en klassisk script-muspekar-följ i form av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon