Norsk ledande Episerver partner intar Sverige

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter norska Getas och Making Waves framfart med aggressiv rekrytering (i bl a Gävle), vinst av större, ”svenska” konton (A-Z.com, Varner Group) och bolagsförvärv (köpet av svensk-amerikanska byrån Nansen) öppnar nu Oslobaserade Epinova upp nytt kontor i Sverige. Moderbolaget Nova Consulting Group (NCG) startar upp Epinova AB i Stockholm med medgrundarna My Börjeson (ny VD) och Thomas Krantz. “Vi är fokuserade på att effektivisera vardagen för våra kunder och förbättra kundupplevelsen genom att använda moderna tekniker och lösningar....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon