Northland satsade på ny Kentico webb innan problemen började

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Omtalade och nedläggningshotade gruvbolaget Northland Resources släppte innan kontroverserna började en ny extern webbplats. "- När vi skulle göra om vår webb ville vi att den skulle vara en kommunikativ och kontinuerligt uppdaterad webb. Dess innehåll skulle också vara tillgängligt för alla, oavsett vilken plattform man surfar på. Användarvänlighet är också oerhört viktigt för oss eftersom det är förutsättningen för vårt mål att vara aktuell och informativ om både stort och smått i vår verksamhet." Säger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.