Ny omfattande digital plattform för Järntorget och Abacus

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Triggerfish berättar för MKSE.com att de tillsammans med kunden Järntorget under en lång tid har arbetat fram bolagets helt nya digitala plattform för både Järntorget samt dotterbolaget Abacus. Triggerfish ska genomfört en grundlig kundresa och varumärkesanalys för Järntorget med syftet att säkra upp bolaget mot framtidens bostadsköpare. Lanseringen av webbplatsen som sker under onsdagen kallas ett första steg mot digitalisering av flera parallella processer. Triggerfish har varit ansvariga för strategi, koncept, design samt teknisk produktion i WordPress....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon