Ny partnermodell från EPiServer

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServer ståtar med enormt fina siffror kring penetration och antal svenska kunder. Inom privata segment som börsens större bolag pendlar antalet EPiServer kunder kring 50% av alla svenska bolag. Och bland vissa myndigheter är hela 80% EPiServer-användare. Bland de svenska EPiServer-partners (Premium partners) som bygger sin partnernivå på att enbart sälja nya licenser har detta lett till vissa problem. Det finns inte så många fler svenska kunder att sälja till. Det har lett till diskussioner senaste...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.