Nya e-handelskunder till Afonso Digital

In E-handel, Nyheter, Open source PHP, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Afonso Digital, tidigare Afonso & Wilsson, står bakom Papercut Stockholms nya ehandel på en WordPress WooCommerce och WordPress CMS med Mailchimp Marketing Automation. Afonso har även varit drivande i framtagandet av Dialects webbplats och intranät på sistone. Posh Living och Audio Pro är andra nya kunder de senaste åren. Byrån stod även bakom design och koncept i Mateum Ceramics tidigare WooCommerce e-handel (numera en Centra headlesslösning med Sitoo etc.)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon