göteborgsposten, GP.se, Polopoly Atex Nyheter, Polopoly Atex

Nya GP.se går live på snabb Polopoly från Moldavien

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

"Modern, kvick och 'go" .. eller äntligen responsiv. Det är nya GP.se. Fortfarande på gamla ägarbolagets kostsamma Polopoly-plattform upphandlad i september 2008. Nya sajten ska erbjuda en bättre och mer modern upplevelse för läsarna, enligt Markus Hankins, onlinechef på GP. Uppdraget tog åtta månader att genomföra. Utvecklare på flera orter i Sverige har tillsammans med konsulter i England och Moldavien jobbat med den omdesignade sajten. I nästa version ska ytterligare 150 åtgärder fixas till. Relanseringen på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nya @goteborgsposten GP.se går 23Mkr+ På 2016-uppdaterad plattform och allt. Påverkas inte av Stampen rekonstruktion enligt ledningen.

  2. Hej. Lite faktakoll. Vi ligger inte kvar i 2008 års plattform, vi har bytt version, plattform, driftsleverantör m.m. Kort och gott, allt. Dessutom – systemet upphandlades 2001.

  3. Tack för info. Jag syftade på att ni fortfarande använder Atex Polopoly. 2008 var en koppling till artikel om att ni valde Polopoly som “gemensam webbplattform för 47 svenska dagstidningar” det året!

  4. Jag förstår.

    Nyfiken fråga – varför ligger Polopoly under “nedlagda/inaktiva” De släpper ett par versioner varje år.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.