Nya GP.se går live på snabb Polopoly från Moldavien

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

"Modern, kvick och 'go" .. eller äntligen responsiv. Det är nya GP.se. Fortfarande på gamla ägarbolagets kostsamma Polopoly-plattform upphandlad i september 2008. Nya sajten ska erbjuda en bättre och mer modern upplevelse för läsarna, enligt Markus Hankins, onlinechef på GP. Uppdraget tog åtta månader att genomföra. Utvecklare på flera orter i Sverige har tillsammans med konsulter i England och Moldavien jobbat med den omdesignade sajten. I nästa version ska ytterligare 150 åtgärder fixas till. Relanseringen på... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nya @goteborgsposten GP.se går 23Mkr+ På 2016-uppdaterad plattform och allt. Påverkas inte av Stampen rekonstruktion enligt ledningen.

  2. Hej. Lite faktakoll. Vi ligger inte kvar i 2008 års plattform, vi har bytt version, plattform, driftsleverantör m.m. Kort och gott, allt. Dessutom – systemet upphandlades 2001.

  3. Tack för info. Jag syftade på att ni fortfarande använder Atex Polopoly. 2008 var en koppling till artikel om att ni valde Polopoly som ”gemensam webbplattform för 47 svenska dagstidningar” det året!

  4. Jag förstår.

    Nyfiken fråga – varför ligger Polopoly under ”nedlagda/inaktiva” De släpper ett par versioner varje år.

Leave a Comment