Nya m.recept.nu innehåller Kuponginlösen erbjudanden

In mCommerce, Nyheter, Polopoly Atex, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nya mobilsajten m.recept.nu har täckts av. Sajten ska innehålla 17 000 recept, matinspiration och kanske mest intressant: "attraktiva kupongerbjudanden rakt in i mobilen". Det innebär en Kuponginlösen lösning (som vi sett i t ex Seven-Elevens iPhone app) implementerad av TV4 Expressen Mobilab. Update: Lösningen använder ett "sök-API" som Bonniers byggt med Solr på receptdatabasen. Den ligger kvar i gamla sajtens Polopoly. Recept-API't använder OpenSearch. Webbyrån Qvister.se har byggt mobila sidan i PHP/Codeigniter och det hela driftas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Martin – fråga gärna om du vill veta hur vi gjort istället för att chansa.

    http://m.recept.nu använder vårt sök-API som vi byggt med Solr på receptdatabasen (som ligger i Polopoly). Recept-API't använder OpenSearch (om du gör en sökning på Recept.nu finns det på resultatsidan en lite RSS/XML-ikon). @mptre/http://qvister.se har byggt mobila sidan i PHP/Codeigniter och det driftas på Amazon EC2.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.