Sverige näst bäst på mobil e-handel enligt Criteo

In mCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Enligt nya Global Commerce Review är Irland världsledande på mobil e-handel. 64 procent av alla köp på nätet är från mobila enheter. Sverige är hack i häl med 63 procent. Sverige har något lägre andel köp från mobiltelefoner (55 jämfört med Irlands 59 procent) och lite högre andel köp från plattor (8 jämfört med Irlands 6 procent). Alla fyra nordiska länder placerar sig högt på topplistan – Norge är trea med 60 procent av köpen från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon