Nya uppdrag och en offentlig sektor kund på Umbraco

In Nyheter, Offentlig sektor, Open source PHP, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Norrbottens Läns Landsting är en kund inom offentlig sektor som kör testskott med Umbraco Open Source .NET lösning. Leverantör är lokala partnern Mirror. Det gäller Framtidenssjukvard.se som landat på plattformen och numera för ta till XSL för att bygga mallar. NLL.se är fortfarande trogna sitt properitära EPiServer levererat av BnearIT (Luleåbolaget med 27 anställda som nytt haft sina fjärde "EPiServer-dagar" med uppflugna EPiServertalare samt en påföljande middag/hockeykväll) men tittar alltså på licensfria alternativ. Antalet privala webbplatser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.