Jultidningsförlaget på EPiServer av Limetta

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är den tiden på året. Seven-Eleven börjar sälja lussebullar och Limetta berättar att de nylanserat Jultidningsförlagets webbplats på en EPiServer CMS. Eller CMS, på sajten återfinns främst en e-Magin liknande digital tidningspop-up, inloggnings till ett externt agentsystem för säljarna samt länkar för att anmäla säljintresse. Den aningen  "90-tals designade" sajten har på 90-talsvis även en backlink till Limetta i nedre högra hörnet. Länge sedan dessa syntes till. Limetta har även nylanserat Bonniers Bokklubb, Sveriges största...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.