Nyheterna i Adobe CQ5.5, samarbetar med hybris

In Adobe AEM, Java, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe CQ 5.5 är den nya versionen av Adobes storsatsning på ett eget CMS-system. Den nya versionen är bättre integrerad med andra delar av nya Adobe Digital Marketing Suite. Där finns: Insight för att analysera stora datamängder i realtid Scene7 för att konvertera rikt mediainnehåll till dynamiskt innehåll för flera kanaler Search&Promote för målinriktad sökning och relevant matchning mellan produkt och innehåll Analysverktyget SiteCatalyst Test&Target för optimering och personlig anpassning av webbplatser E-handel genom ett öppet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.