Paf spel väljer SDL Tridion CMS

In Nyheter, SDL Tridion Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Ålandsbaserade spelbolaget Paf med verksamhet på svenska, finska, spanska och engelska väljer SDL Tridion som nytt CMS. Kul för SDL Tridion, som enligt undertecknad inte direkt rosat marknaden med nya Sverigeaktiva storkunder under de senaste kvartalen.

Paf gillade SDL Tridions ”syn på framtiden” samt ”möjlighet att leverera en personaliserad webbupplevelse”. Dessa egenskaper utmärkte Tridion tillsammans med CMS-produktens egenskaper för ”multi-channel delivery” och ”global reach”. Det var vad som fällde avgörandet i upphandligen.

Övriga spelbolags val av CMS? Som Betsson, Unibet, Ladbrokes, SvenskaSpel, (äger en Open Text RedDot  7.1 för Casino Cosmopol), Pokerstars och Bet24. Vad jag förstått är det så pass komplexa spellösningar att ett CMS inte alltid kommer till sin rätt. Kommentera gärna nedan om ni har mer information.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Handelsbanken lägger ned EFN online-TV, satsar på headless Contentful

Det ska bli kul att se hur Paf.com ”bygger in sig”, och ”utanför Tridions CMS-box”. Som verksamhet kommer de bli minst sagt beroende av en flexibel och dedikerat ”Pafanpassad” CMS-produkt.

Kommentarer

Leave a Comment