Pågen byter identitet, skaffar ny EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sveriges mest köpta bröd är numera Lingongrova och kommer från Pågen. Ottoboni står bakom Pågens nya webbplats. Fortfarande på en EPiServer upprättning.Företaget vill berätta de bakar hållbart och har lanserat en ny identitet för sina hönökakor och gifflar. Sajten har bakgrundsfilm, egna stora sektioner för varumärken, sök i fokus,  och en del annat. Hur bolaget gör en insats för miljön ska synas på den nya sajten. Dessutom ska besökarna lockas att testa nya sorter och variera frukost­brickan med en mängd av serverings­förslag och inspiration. Pågen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.