PEAB lanserar EPiServer Commerce av KnowIT

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

KnowIT Göteborg är klara med en väldesignad ny EPiServer CMS 6 med tillhörande EPiServer Commerce för kunden PEAB i Peabbostad.se.

Trevligt med de flera olika typerna av horisontella och vertikala flikar som manuellt gör att innehåll kan fällas ut för ”Inspriation” samt ”Var vill du bo?”-valet.

Det går att skapa favoriter som hamnar i en egen ”Toolbox” (åtkomlig via en medföljande knapp i vänsterkant). EPiServer Commerce har använts för bostadssidorna, en jämförelsefunktion (även den åtkomlig via en medföljande knapp i vänsterkant). Det är väldigt mycket delaknappar på bostadssidorna, men om de blir långa i löpet fungerar det.

Eloge för de väldesignade och subtitlt designade animationerna på Google Maps, på söktooltips etc. Även en kul typ av design på sökfältets inramning.

Team:

Daniel Georgsson och Andreas Norman står bakom koncept och design. Sofia Arnbom PL. Rikard Waerme, Kristoffer Noring och Tobias Sjölund för utveckling.

Leave a Comment