Personas på väg ut, machine learning och marknadsplatser gäller för personalisering framöver

In Adobe AEM, AI, Machine Learning, Botar, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Att jobba med personas fungerar inte längre för Adobe. Den klassiska metoden för att redovisa olika typer av vyer och kundtyper inom Adobe Experience Manager är på väg ut, berättar Kevin Lindsay, produktchef Adobe Target (som slagits ihop med Adobe Audience) för MKSE.com. Större kunder efterfrågar idag allt fler olika typer av personas. De vill ständigt uppdatera sig och vill samtidigt gärna stöta på mer otippade relationer och nya typer av flöden bland sina personas. Det finns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.