Planera höstens CMS-seminarier redan nu

In Drupal, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitevision, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Någon timme över för att fylla kalendern för sensommaren? Missa inte allt som händer med start i september 2012. Gör rum i schemat redan nu:

  • Webbdagarna, där MKSE.com’s Martin Edenström, Blondinbella, Ted Valentin och Stefan Hyttfors talar, återkommer till Göteborg 11-12/9. Runt 500-600 deltagare väntas.
  • 20/9 är det dags för en ny typ av Drupal-konferens, det är Drupal Discovery Day, en konferens med fokus på ”att upptäcka” Drupal för potentiella kunder och partners. E-handel, hantering av extrem realtidsinformation samt analys ska avhandlas. Som vanligt är det NodeOne som styr.
  • 25-26 september är det SitevisionDagarna med SiteVision Guldhand prisutdelning och talare från Limepark, Örebro kommun och Axbom Innovation.
  • EPiServer dagarna med flera priser till årets EPiServer kunder och webbar kommer delas ut i år efter ett sabbatsår 2011. Troligtvis i november månad 2012.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

WordPress-folket sågs just hos Söderhavet, TDH och co. återkommer med ny WP-Bar inom kort.

Leave a Comment