Polopoly suddas bort när Atex släpper Atex Content

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det svenska arvet från Polopoly suddas allt mer ut när Atex släpper ännu en version av sin ECM/CMS portfölj. Nya Atex Content säger sig kunna knyta bättre an till Atex Web CMS integrationslösningar så mediaföretag (en uttalad målgrupp numera) kanfå en och samma vy för alla sin content för digitalt och print behov. Stewart Bowley, VP of Product Management, Content på Atex tror att detta är ett steg för bättre workflow för de gamla Polopoly-kunderna....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vill bara förtydliga att den nya releasen är en del av Atex lösningar för tidnings- och magasinproduktion (Editorial CMS). Den är integrerad med Polopoly, men ersätter inte Polopoly som produkt. Polopoly kommer fortsatt att utvecklas som egen produkt och är Atex Web CMS-erbjudande. 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.