PP Pension söker kunder med communityt MedieSverige.se

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

PPpension.se (som ligger på en 100% flash-sajt) har lanserat Mediesverige.se, ett försök till community för de som jobbar med media, reklam och information i Sverige.

Det finns en föredömligt tydlig registreringsprocess för mediefolket, men vart är Facebook Connecten? Speciellt med tanke på denna målgrupp.

Satsningen är så klart byggd för att locka nya pensionssökande. Kommer bli svårt. CMS, om något inom PHP-projektet, är ett egenutvecklat som BombayWorks tillhandahåller.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  IT-konsulten och digitalbyrån med 48 procent vinstmarginal

Kommentarer

 1. Hej Martin

  Trevligt att du hittat till mediesverige.se och reklamsverige.se innan de egentligen är lanserade :)
  Jag jobbar på företaget som hjälper PP Pension utveckla sajterna och erbjudandet.

  Först en liten rättelse… pppension.se är inte en 100% flash-site. Kampanjdelarna av sidan ligger i sanning i Flash, men 95% av resterande surf sker i klassisk HTML :)

  Vi arbetar faktiskt på att göra kampanjdelarna med JQuery istället. Likaså kommer naturligtvis FB-Connect finnas implementerat inom en snar framtid.

  CMS:et är ett egenutvecklat som BombayWorks tillhandahåller.

  Och det är i sanning svårt att locka över personer i branschen att spara i PP Pension istället för hos någon av storbankerna och/eller aktörer som Max Matthiessen. Vi har valt att fokusera på att erbjuda attraktiva erbjudanden av ens pensionssparande redan idag. PP Pension (och mediesverige.se och reklamsverige.se) inleder inom kort en rad samarbeten där relevanta rabatter och erbjudanden kommer erbjudas aktiva sparare.

  Tanken är att om du sparar 500:- per månad i PP Pensions pensions och/eller kapitalförsäkring så ska du snabbt ha möjlighet att tjäna in motsvarande belopp bara genom daglig konsumtion :)

Leave a Comment