Realtid.se satsar på kontextuella inline ads med ContexLink

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Realtid.se ger sig på att visa och sälja annonser genom ContexLink. Prickad understrykning samt länkning till utvalda ord i artiklar. ContexLink är lagerbaserad, överliggande tjänst som skrivits med Yahoo API i botten. Länkar går till andra Realtid.se-artiklar (fungerar inte bra i skrivande stund), text-annonser från eSpotting samt Wikipedia-artiklar (när sådana finns att tillgå). Det finns även en e-mail som erbjuder läsaren att köpa en rad text i pop'up:en. Undrar om det blir en storsäljare? ContexLink har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bombus var företaget, publiceringsverktyget heter Headline.

  2. Bombus var företaget, publiceringsverktyget heter Headline.

  3. Bombus var företaget, publiceringsverktyget heter Headline.

  4. Spännande, först nu upptäckte jag funktionen på Realtid.se och en googlesökning tog mig hit. Fanns inte mycket information om ämnet direkt. Mycket smart funktion och jag håller på att ta fram en liknande funktion på min nyhetssida Nyhetspressen.se. Fortfarande finns det mycket att förbättra i nyhetsbranchen :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.