Realtid.se satsar på kontextuella inline ads med ContexLink

In Nyheter, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Realtid.se ger sig på att visa och sälja annonser genom ContexLink. Prickad understrykning samt länkning till utvalda ord i artiklar. ContexLink är lagerbaserad, överliggande tjänst som skrivits med Yahoo API i botten. Länkar går till andra Realtid.se-artiklar (fungerar inte bra i skrivande stund), text-annonser från eSpotting samt Wikipedia-artiklar (när sådana finns att tillgå). Det finns även en e-mail som erbjuder läsaren att köpa en rad text i pop'up:en. Undrar om det blir en storsäljare? ContexLink har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Bombus var företaget, publiceringsverktyget heter Headline.

  2. Bombus var företaget, publiceringsverktyget heter Headline.

  3. Bombus var företaget, publiceringsverktyget heter Headline.

  4. Spännande, först nu upptäckte jag funktionen på Realtid.se och en googlesökning tog mig hit. Fanns inte mycket information om ämnet direkt. Mycket smart funktion och jag håller på att ta fram en liknande funktion på min nyhetssida Nyhetspressen.se. Fortfarande finns det mycket att förbättra i nyhetsbranchen :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.