Redesignad Aftenbladet.no live på Escenic

In Escenic, Nyheter by edenstrom4 Comments

Några veckor efter att snygga Klikk.no, en av norges mest ambitiösa nätsatsningar med 60 journalister och innehåll fram alla Hjemmet Mortensens titlar, gått live släpps nya Aftenbladet.no. Aftenbladet.no väljer liksom alla de konkurrerande tidningarna (inklusive Aftenposten.no) Escenic som CMS. Många ägg i deras korg. Undrar hur Escenics produktteam hålls isär? Så inte källkod, idé- och utvecklingstid fördelas orättvist? Även här är det stora bilder som gäller. Enligt chefredaktören ska tydligheten vara bättre. Sajten är ett samarbete mellan Adresseavisen,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Aftonbladet.se är inte heller någon fröjd för ögat, apropå att Verdens Gang inte är så vacker. Expressen.se är något stiligare.

 2. Aftonbladet.se är inte heller någon fröjd för ögat, apropå att Verdens Gang inte är så vacker. Expressen.se är något stiligare.

 3. aftenposten.no != aftenbladet.no hvem har redesignet?

  Aftenposten.no er en Oslo avis mens Aftenbladet.no er Stavanger Aftenblad som er i en helt annen plass av landet…

  Begge kjører dog Escenic…

 4. aftenposten.no != aftenbladet.no hvem har redesignet?

  Aftenposten.no er en Oslo avis mens Aftenbladet.no er Stavanger Aftenblad som er i en helt annen plass av landet…

  Begge kjører dog Escenic…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.