Redesignad Aftenbladet.no live på Escenic

In Escenic, Nyheter by edenstrom4 Comments

Några veckor efter att snygga Klikk.no, en av norges mest ambitiösa nätsatsningar med 60 journalister och innehåll fram alla Hjemmet Mortensens titlar, gått live släpps nya Aftenbladet.no.

Aftenbladet.no väljer liksom alla de konkurrerande tidningarna (inklusive Aftenposten.noEscenic som CMS. Många ägg i deras korg. Undrar hur Escenics produktteam hålls isär? Så inte källkod, idé- och utvecklingstid fördelas orättvist?

Även här är det stora bilder som gäller. Enligt chefredaktören ska tydligheten vara bättre. Sajten är ett samarbete mellan Adresseavisen, Fædrelandsvennen och Bergens Tidende.

Vi har mer på samma ämne:  Schibsted inleder första datamarknadssamarbete, säljer 3m dagligen inloggades förstapartsdata via DSP till Xandr Invest kunder

Är bara Schibsteds bonnsoppa vg.no som behövs designas om för att bli fräsch, luftig och västnordisk nu då.

Kommentarer

 1. Aftonbladet.se är inte heller någon fröjd för ögat, apropå att Verdens Gang inte är så vacker. Expressen.se är något stiligare.

 2. Aftonbladet.se är inte heller någon fröjd för ögat, apropå att Verdens Gang inte är så vacker. Expressen.se är något stiligare.

 3. aftenposten.no != aftenbladet.no hvem har redesignet?

  Aftenposten.no er en Oslo avis mens Aftenbladet.no er Stavanger Aftenblad som er i en helt annen plass av landet…

  Begge kjører dog Escenic…

 4. aftenposten.no != aftenbladet.no hvem har redesignet?

  Aftenposten.no er en Oslo avis mens Aftenbladet.no er Stavanger Aftenblad som er i en helt annen plass av landet…

  Begge kjører dog Escenic…

Leave a Comment