Redesignad Aftenbladet.no live på Escenic

In Escenic, Nyheter by edenstrom4 Comments

Några veckor efter att snygga Klikk.no, en av norges mest ambitiösa nätsatsningar med 60 journalister och innehåll fram alla Hjemmet Mortensens titlar, gått live släpps nya Aftenbladet.no. Aftenbladet.no väljer liksom alla de konkurrerande tidningarna (inklusive Aftenposten.no) Escenic som CMS. Många ägg i deras korg. Undrar hur Escenics produktteam hålls isär? Så inte källkod, idé- och utvecklingstid fördelas orättvist? Även här är det stora bilder som gäller. Enligt chefredaktören ska tydligheten vara bättre. Sajten är ett samarbete mellan Adresseavisen,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Aftonbladet.se är inte heller någon fröjd för ögat, apropå att Verdens Gang inte är så vacker. Expressen.se är något stiligare.

 2. Aftonbladet.se är inte heller någon fröjd för ögat, apropå att Verdens Gang inte är så vacker. Expressen.se är något stiligare.

 3. aftenposten.no != aftenbladet.no hvem har redesignet?

  Aftenposten.no er en Oslo avis mens Aftenbladet.no er Stavanger Aftenblad som er i en helt annen plass av landet…

  Begge kjører dog Escenic…

 4. aftenposten.no != aftenbladet.no hvem har redesignet?

  Aftenposten.no er en Oslo avis mens Aftenbladet.no er Stavanger Aftenblad som er i en helt annen plass av landet…

  Begge kjører dog Escenic…

Leave a Comment