Episerver konkurreras ut av Salesforce Commerce Cloud på Reebok.se

In CDP, DMP, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det blev ingen fortsättning på svenska Reebok.se för Episerver och Episerver Commerce. Den Demandware-installation som använts i USA och globalt sedan 2015 har konverterats till en omfattande Salesforce Commerce Cloud som i sin tur nu tagit över CMS-installationen på fitness.reebok.com.

Fitness-webbplatsen, framtagen av svenska DigitasLBis offshore-leverans i Malmö, fanns tidigare på hela 11 marknader, men samtliga Episerver-webbar pekar nu till Salesforce Commerce Cloud.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bästa valet inom e-handel 2023, enligt Gartner. Skönhetsbolag ny på listan

Det var inte otippat, Salesforce Commerce Cloud används även till fullo av Reeboks moderbolag Adidas som är en av Salesforces största referenskunder och som med VD Kasper Rosted syntes på stora scen under höstens Dreamforce.

Reebok har även knutit på Krux DMP till installationen och är kunder tll och Adobe Marketing Cloud och Omniture SiteCatalyst samt Optimizely.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.