Merrell förser butiker med ”is-löpband” och Salesforce brand store. Samtliga skomärkens e-handelsval

In E-handel, Java, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sverigeaktuella Merrell skor har just placerat ut flera maskinella "is-löpband" hos återförsäljarna XXL och Intersport. Så att blivande kunder själva kan känna av hur de halkskyddade nya vinterkängorna fungerar i praktiken. I sann omnikanal har Merrell samtidigt släppt sin egna svenska brand store och e-handel. Som många andra skomärken. Och liksom hos många andra Sverigerepresenterade skovarumärken tillsammans med Salesforce på en Salesforce Commerce Cloud molninstallation. Nya merrell.com/se uppdaterade startsida erbjuder en hero-yta med kampanjbudskap, ett eget ikonmanér med olika skomodeller, en egen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon