Adidas är OK med årliga licensavgifter på 40 Mkr för Salesforce Commerce Cloud

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kanske är Adidas e-handelstid på Salesforce Commerce Cloud mer långsiktig än man först kunde tro med det höga procentuella, licensarvodet? Det visade sig nyligen att skotillverkaren har gått all in på Salesforce under det senaste året. Adidas, med självaste CEO Kasper Rorsted, ville prata e-handel (som alla c-levels nuförtiden) och var då en keynote talare vid Dreamforce. Då fick vi veta mer om den integrerade: Salesforce Marketing Cloud Salesforce Commerce Cloud Salesforce Service Cloud Einstein AI uppsättning...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon