Alltommat.se, bonnier, Wordpress DMP, Data Management Platform, Nyheter, Wordpress

Så blev Alltommat.se storsatsning på WordPress

In DMP, Data Management Platform, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Alltommat.se har relanserats med ett nytt utseende och nu helt på WordPress 3 CMS. Nysatsningen ska enligt Bonnier Tidskrifter vara renare, snyggare och mer lättnavigerad. Framförallt receptlistningen ska gjorts tydligare.

Alltommat.se, bonnier, Wordpress DMP, Data Management Platform, Nyheter, Wordpress

Sajten har gjorts responsiv samtidigt som matbilderna släppts i större format. Sidan ska även laddas snabbare. Pinterest, Facebook, Google+ och mail ska sköta spridningen. Standard WordPress Comments används för bloggkommentarer. Men inte till artiklarna, där gäller Facebook Comments.

Releasen är däremot verkligen färsk, det strular tydligen med inbäddade objekt och ordet “kommentar” har blivit lustigt här och där.

Vi har mer på samma ämne:  Förändrat kundbeteende ledde till plånboksbefriade Panini "Grab-n-Go" och ny digital strategi

En annan stor del av relanseringen som inte Bonnier pratar lika mycket om är att annonshanteringen anpassats för att bättre klara av mobila användare. Intressant om ämnet är denna färska post om “display vs. click” av Peder Bonnier.

Det har även släppts en ny sektion med betalt innehåll kallad “Alltommat Promotion” där till en start Philadelphiaost annonserar.

MKSE.com skrev 2011 om när Alltommat lämnade Polopoly för WordPress och EPiServer.

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.