Så blev re-designade, vågade IDG InternetWorld.se

In Featured, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Så har ännu en IDG-sajt lyckats lämna de gamla trista Polopoly 9-mallarna modersajten tvingade in allas design i under åren 2008-2010. Under de senaste kvartalen har vi kunnat följa iw.se, InternetWorld.se framtagandet via utvecklingsbloggen nyainternetworld.se. Nu är design och konceptansvariga Afonso Wilsson klara och det vart en i rutnät (fasligt likt samma annonsformat) uppbyggd re-design med en tillhörande, tydlig och fixerad (vid scroll) toppmeny. Mouseover visar att rutorna går att klicka på. Rutnätet innehåller även standard... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej Martin!
  Här kommer en sen kommentar. Kul att du skriver om nya Internetworld.se och att du verkar tycka det vi har gjort är bra!

  Bambuser-problemet du nämner fixade Ola Ljungstedt (webbutvecklare på IDG) efter nyår.

  En sak – jag skulle inte vilja säga att vi har ”fått” en ny sajt. Vi, AfonsoWilsson, jag och Ola Ljungstedt har tillsammans jobbat fram konceptet i en projektgrupp (+ att marknad och sälj tittat på det affärsmässiga). Utifrån det arbetet har AfonsoWilsson tagit fram designen. Därefter har Ola stått för utvecklingen och vi (jag och Ola) har jobbat tillsammans med struktur och innehåll.

  Hälsar/Miriam

 2. Ah, inte meningen förringa Olas jobb. Nämnde hans namn i texten ovan.
  Tjusigt att ni fixade ett stopp efter manuell input i caroulsen, så
  Magnus inte ”flyger till höger och vänster”. Grattis till en bra lansering!

 3. Tack! Och tack för bra feedback i ditt inlägg!

  Mitt jobb då :)!?

Leave a Comment