Så mycket kostar ett Sitecore projekt 2014

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

North Patrol har intervjuat Lars Nielsen som var med och grundare Sitecore.Sitecore får beröm för sitt engagemang i dagens CXM-värld, med 2009-releasen Online Marketing Suite var de med och förändrade CMS-marknaden i grunden. De var bland de första att i sitt system fokusera på flera komponenter än bara innehållshantering inom vad som skulle bli digitalt marknadsföringsstöd. Sitecore skapade ett av de första övergripande systemen för arbete med webbnärvaro. Dessutom släpps några siffror om vad licensaffärer samt implementationsprojekt i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment