Så ser svenska Salesforce på innehållshantering, Content mycket viktigt

In CXM, Hubspot, Nyheter, Salesforce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce verkar bestämt sig för att inte investera mer i avancerad innehållshantering och CMS än samarbeten. Vid TrailheadLive i Stockholm under tisdagen, som besöktes av en imponerande skara av 2400 stycken deltagare, berättar Salesforce norden-VD Baman Motivala åter igen att Sitecore är ett av de viktiga samarbeten bolagen ser fram emot under 2018/2019. "Because content management is a really massive part when it comes to the management of the customer experience. It's all about producing the...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon