Så tjänar och sparar Icelandair pengar med Salesforce Marketing

In Analys / Statistik, CDP, DMP, CXM, Nyheter, Online Marketing, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Icelandair är en av de större nya referenskunderna till Salesforce som det svenska bolaget gärna visar upp på stora scen för 2400 stycken deltagare på Waterfront i Stockholm under tisdagen. Bolagets Digitala Marknadschef Joshua Popsie, med en bakgrund inom flygbolaget SEO- och SEM-arbete, berättar att de förvisso använt Salesforce och främst Marketing Cloud ett längre tag. Men det är de senaste uppdateringarna flygbolaget gjort med sin installation 2016/2017 som imponerar. En ny del där man ligger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon