Säljer ni en CMS Caddie, Template Roadie eller ett SWAT Team?

In Featured, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Jag har noterat att IT-säkerhetssidan har lyckats bättre än IT-konsult och CMS sidan när det gäller att hitta på träffande och minnesvärda arbetstitlar. Inom IT security området finns titlar och gruppbenämningar som IT-Forensics, Task force, Qualified Forensic Investigator och Nordic Forensic Team. Hur kul är testledare, databasutvecklare eller webbredaktörsgrupp jämfört med det? Scrum gav oss aningen roligare titlar och i USA har man kommit längre. Men det behövs fler titlar för att marknadsföra vårt CMS arbete....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.